Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

ORGELFESTIVAL 2020 - Brahms: Vier ernste Gesänge

Dato
Søndag d. 1. november 2020, kl. 16:00
Sted
Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Medvirkende
Michael Lindberg (baryton) & Hanne Kuhlmann (orgel)
Pris
Gratis adgang

Vier ernste Gesänge – de smukke, alvorlige sange af J. Brahms med tekster fra Prædikerens Bog opføres her i en udgave for baryton og orgel. Desuden kan man høre musik af Mendelssohn samt 150-års jubilaren Louis Vierne.

Michael Lindberg er udannet på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2003 og har siden da sunget ca. 20 større operapartier fortrinsvis på Den jyske Opera, Det kgl. Teater og Den ny Opera. 

Hans repertoire omfatter roller som GREVEN i Figaros bryllup, MARCELLO og SCHAUNARD i La Bohème, VALENTIN i Faust, FORD i Falstaff, MALATESTA i Don Pasuale, BELCORE i Elskovsdrikken, SHARPLESS i Madama Butterfly og EISENSTEIN i Flagermusen. 

Michael Lindberg har sideløbende beskæftiget sig med lied- og oratoriegenren og haft koncertvirksomhed med samtlige danske symfoniorkestre og talrige kirker omkring fx Bachs passioner, Händels Messias, Brahms’ Requiem og Orff’s Carmina Burana. Han har ligeledes gæstet Frankrig, Sverige og Norge, bl.a som Marcello og Schaunard i La Bohème. 

Allerede som 15-årig blev Hanne Kuhlmann optaget på Det Jydske Musikkonservatorium i Århus. Senere, efter flere års undervisning på konservatoriet af domorganist Anders Riber, opsøgte hun andre hovedstæder for at dygtiggøre sig. Det blev til studieophold i Paris og London, der op gennem 1990erne gjorde hende til så dygtig en musiker, at hun vandt flere internationale orgelkonkurrencer. I København var hun inden da blevet optaget i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og læste hos hos prof. Hans Fagius.

I 2008 blev hun ansat som 2. organist i Vor Frue Kirke – Københavns Domkirke. Og fire år senere fik hun stilling her som domorganist. Siden 1990 har Hanne Kuhlmann spillet koncerter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Holland, Rusland, Frankrig, Lithauen og Serbien, bl.a. i Nidarosdomen, Finlandia-salen, Westminster Abbey, St. Petersburg Philharmonien, St. Bavo Kerk i Haarlem og Notre Dame-katedralen i Paris.