Søndag d. 1. november 2020, kl. 16:00

Fransk og nordisk musik til allehelgen. Ved koncerten opføres musik af den norske komponist  Egil Hovland, som også har komponeret melodierne til 4 salmer som står i Den Danske Salmebog. Og så kan man genhøre et værk fra indvielsen af Helleruplund Kirkes orgel, nemlig Kyrie-satsen fra Louis Viernes Messe solennelle. Derudover musik af Langlais og Poulenc.

Siden sin start i 1984 har Sokkelund Sangkor arbejdet med alle typer af kormusik, fra det tidligst nedskrevne til det mest moderne. Koret er en fornem ambassadør for den skandinaviske kortradition med et forfinede klangarbejde, et dynamisk og overbevisende udtryk og et meget musikalsk fraseringsarbejde. Sokkelund Sangkor mestrer den absolut rene intonation i alle stilarter fra renæssance til kompliceret vokaljazz, og spænder fra det lyse, lette og gennemsigtige til det dramatisk fuldtonende. Koret hører til blandt Danmarks bedste kammerkor.

Korets stifter, leder og dirigent, Morten Schuldt-Jensen, er professor i kor- og orkesterledelse ved konservatoriet i Freiburg. Han var fra 1999-2006 korchef ved Gewandhaus i Leipzig og har gennem en årrække været gæstedirigent for bl.a. DR Radiokammerkoret, MDR Rundfunkchor, NDR Rundfunkchor og RIAS Kammerchor.

ORGELFESTIVAL 2020  - Allehelgenskoncert
Medvirkende
Sokkelund Sangkor og Daniel Bruun
Sted Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Pris
Gratis adgang