×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 28. juni 2020, kl. 16:00

En af musikhistoriens største komponister fylder 250 år. Beethoven! Han levede i en tid med revolutioner, og han revolutionerede selv musikken. Beethovens musik tiltrækker fortsat et stort publikum hele verden over, hans særlige personlighed og særlige skæbne – hørelidelsen – fascinerer stadig, og Beethovens popularitet har til tider nærmet sig forgudelse. Hovedværket ved koncerten er Kreutzer-sonaten fra 1803. Sonaten er kendt for sin meget krævende violinstemme, sin usædvanlige længde og spiller på et stort følelsesregister med en kraftfuld førstesats, en eftertænksom andensats samt en munter og energisk tredjesats.

Jakob Munkholm Bruun begyndte at spille violin som fireårig. Gennem sin barndom vandt han flere konkurrencer og modtog en lang række priser og legater: bl.a. “Jacob Gades talentpris “ og “Anker Buch Prisen”. Han har studeret på konservatorierne i Århus, Rostock og Köln.

Pianisten Sunhee Kim-Nußbeck blev født i Seoul, Sydkorea, hvor hun begyndte at spille klaver som meget ung. I 1991 kom hun til Köln for at afslutte sin kunstneriske uddannelse, koncerteksamen og kammermusikeksamen. Hun har vundet talrige nationale og internationale konkurrencer, i Seoul, Köln, Ettlingen og Pörtschach. Hun har undervist på konservatoriet i Köln siden 2009.

Kammerkoncert - Ludwig van Beethoven 250 år
Medvirkende
Jakob Munkholm Bruun og Sunhee Kim-Nußbeck
Sted Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Pris
Gratis adgang