Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Ars Nova

Dato
Torsdag d. 21. juni 2018, kl. 19:30
Sted
Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Medvirkende
Ars Nova
Pris
Gratis adgang

ARS NOVA Copenhagen blev grundlagt i 1979 og har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler. Ensemblets chefdirigent og kunstneriske leder siden 2003 er den anerkendte engelske dirigent Paul Hillier.

Ensemblet har specialiseret sig i fortolkning af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden. Med en årlig koncertsæson i København og Århus, adskillige koncerter i det øvrige Danmark og tilbagevendende turnéer verden over, er gruppen i dag mere efterspurgt end nogensinde. I 2015 besøgte gruppen bl.a. Kina på en længere turné, som en markant del af det danske kulturfremstød. Ars Nova besøgte i 2015 også også Ukraine og Tjekkiet.

Ars Nova har indspillet en lang række CD’er, der har vundet adskillige priser; heriblandt en Grammy for The Little Match Girl Passion med musik af David Lang. To aktuelle cd’er er på DaCapo REcords ’Carl Nielsen – Songs for Choir’ med 21 sange af 150-års jubilaren (december 2014) og på Orchid Records 'Gallos Y Huesos | Notker' med musik af den argentinske komponist Pablo Ortiz, som Ars Nova har haft et særdeles frugtbart samarbejde med gennem de seneste år.